Kalender

Lørdag den 19.jan kl.13

Fejring af 100-års jubilæet for de første roepolakker i Danmark.

Lørdag den 2.Feb kl.13

Åbning af særudstillingen “På Flugt”, skabt i samarbejde med Nationalmuseet.

Tirsdag den 5.Feb kl.16-17

Gratis rundvisning i den nyåbnede særudstilling “På Flugt”. Kræver tilmelding via email til aot1@furesoe.dk eller på telefon 72 35 61 00.

Tirsdag den 12. Feb-Lørdag den 16. Feb

For børn. Museumsjagt på Immigrantmuseet. Tag familien under armen og kast dig ud i en jagt på gode svar på svære spørgsmål. Svarer du rigtigt på alle spørgsmål, er du med i lodtrækningen om en fin præmie.
Vinderen trækkes i uge 8.

 

Lørdag den 2. Marts kl.11-12

Gratis rundvisning i særudstillingen ”På Flugt”. Kræver tilmelding via e-mail til limn@furesoe.dk eller på telefon 72 35 61 00

Lørdag den 30. Marts kl. 11.30

Koncert med dansk/syriske duo ”Nour Amora”, der består af Simon Ask og Sara Stein. Programmet byder på en sammensmeltning af orientalsk og vestlig musik. Koncerten varer 2 x 45 minutter. I pausen fortæller Immigrantmuseet om baggrunden for udstillingen ”På Flugt”, lavet i samarbejde med National- museet. Arrangør: Farum Kulturhus og Immigrantmuseet. Gratis adgang.

Tirsdag den 9. Juli-Lørdag den 13. Juli kl. 10-16

For børn. Workshop på museet: ”Hvem er jeg?”. Dekorer en æske i dine yndlings¬farver, tegn flag, hjerter eller måske dit kæledyr, ting der afspejler din person¬lighed og identitet. Æsken kan du selvfølgelig tage med hjem. Gratis for alle.