Bliv frivillig

 

Elsker du lokalhistorie? Vil du være med til at udvide kendskabet til vores lokalhistoriske rødder og arbejde tæt sammen med museumsansatte om de praktiske opgaver? Så bliv frivillig hos Furesø Museer!

Hos Furesø Museer sætter vi inklusion og fællesskab højt på vores dagsorden, og dette kommer bl.a. til udtryk i form af vores ressourcestærke netværk af frivillige, som bidrager betydeligt til vores museers vækst og vedligeholdelse.

Vores netværk af frivillige kommer typisk en gang om ugen og assisterer bl.a. museets arkivar Bjarne Birkbak med vigtige scannings- og registreringsopgaver på vores lokalarkiv.

Du kan altid ringe til os på tlf. 72356100 og høre mere.

I løbet af året afholder vi også mange sociale arrangementer i form af personalemøder, julefrokoster og ikke mindst vores årlige sommerudflugt, hvor vi sammen tager ud i det danske land og opsøger kulturhistoriske oplevelser.

Vi er altid interesserede i at udvide vores netværk og byde nye frivillige velkommen til.
Hvis du gerne vil høre nærmere om at være frivillig hos Furesø Museer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 35 61 00 eller via. mail: museerne@furesoe.dk